Ni kan kalla mig Moa Bildoktor

Igår imponerade jag inte bara på mig själv utan även på alla andra i min närhet genom att byta kamrem på Connys bil (med LITE hjälp av pappa)!!! Vilken tur för Conny att han har kanske världens mest tekniska flickvän. Var inte så svårt egentligen mer än att det var så jäkla krångligt att komma åt. Fick lov att lyfta upp bilen och ta bort ena däcket för att kunna meka därifrån. "Kugghjulen" som driver kamremmen måste stå i exakt samma läge när man är klar som de gjorde från början annars havererar motorn. Lite spännande när vi var klara och jag skulle testa att starta: Skulle det funka eller skulle motorn lägga av? Men vi klarade det! Ska bara se om den tar mig hela vägen till jobbet idag också.
Nu ska jag bara byta den där himla krängningshämmarn (eller va tusan den heter, eftersom pappa alltid börjar fnissa när jag nämner det så antar jag att jag säger det fel allsom oftast). Den är tydligen på väg att gå av och det är väl lika bra att byta den när man är på G. Är så jäklans nöjd med mig själv!
Conny lämnar hit en gammal skrothög och får tillbaka en ren, vaxad och nyservad bil.

Wuuuhuu

Min päron har fixat mobilt bredband!! (Och för att slippa alla frågor: Ja, det finns fortfarande hushåll som inte kan få vanligt bredband, inte ens via telefonen). Så nu får jag surfa hur mycket jag vill! Passar ypperligt bra nu när jag ligger hemma och är sjuk och inte har nåt bättre för mig än att slösurfa och komma på magnifika idéer. Var in på universitetets hemsida och kollade upp möjligheterna för utlandsstudier. Är mest sugen på Grönland eller Kanada men vet inte om det funkar med mitt program. Annars får det bli Tromsö eller nåt annat kallt ställe. (Fredrik: Förbered dig på två inneboende. Vi tänkte att du kan ta det lilla oplanerade rummet så tar vi resten, vi är ju trots allt två...)
 




Free is king!

Onsdagens kväll tillbringades med vänner, öl och Lasse Lindh på Debaser. Gratiskonserter på uteserveringar måste vara världens bästa uppfinning näst efter mandelbiskvier!

Ska det vara såhär resten av livet?

Nu är alla labbar på sommarkursen avklarade. Det är bara tentan på fredag som återstår och den borde inte vara något problem ( enligt uppgofter består den endast av 1, X, 2 frågor...).

Jag har börjat jobba den här helgen och det va lika tråkigt som jag minndes. Hur står folk ut att arbeta dag efter dag, år efter år. Har dom inget bättre för sig eller? Det värsta är nog alla rutiner som ens liv tvingas in i. Jag hatar rutiner!
Han jag jobbar med har jobbat där i 8 år utan att klaga - jag är less efter 2 dagar. Det bådar gott inför framtida arbetskarriär.

RSS 2.0