Snälla, inte sommar igen!

Om sommar promt måste innehålla en "hit" från Per Gessle (och det verkar som det) så är jag heldre utan sommar!


Helgen har varvats med inflyttningsfest, klättring, fotbollstittande och bullätande.
Fick en rätt skön (?) kommentar av en snubbe:
"Klättrar du också? Wow, en tjej som klättrar, koolt! Men hur högt klättrar du då? Inte lika högt som Conny och P-O väl?"
Nope, jag är ju som sagt tjej...


Kommentarer
Postat av: Latrin

Inte bara Per Ärsle som gör sommaren överskattad. Mygg, rinnande glass, människor i massor.(Alla ska ju envisas med att vara ute). På stan måste man trängas, vid slemmiga sjöar med alger
flockas de, snuskar, skränar och skräpar ner som måsar. Och så VÄGVERKET!!! Som barrikaderar all påfart runt och genom huvudstan för om-och tillbyggning. Inte för att alla väggupp och asfalstssår behöver hjärt- och lungmaskin i juni varje år, utan för att asfaltsarbetarna (givetvis) är en art som kommer mer till sin rätt hårt knaperstekta naturell, än lättkokta i neonfärgade skyddkläder.
En galen infrapsykkonsult har dessutom lurat i dem att folk som tvingas sitta i bilkö och glo på vägarbets-taichi i solen får bättre impulskontroll och därmed stressreducering. (Det man får är för fan utmattning genom koagulerad hjärnsubstans.)
Sen köpte han en villa i Djursholm på gräddhyllan för arvodet och nu ska han visst ta ett knäck, inte för att han behöver pengar, utan för att han tycker det är roligt att göra något vettigt,som PR-chef åt Svennis. Hörde att han var på Biltema och fyllde en varukorg med silvertejp som han ska använda för att snörpa åt talorganet på Nancy. Han säger att det är en effektiv metod han uppfunnit, som han kallar för Grabbmetoden.
Nä, tacka vet jag en schysst höststorm med lite regnblåst. Man kan ta en prommis över Stockholms omnejds alla golfbanor och känna sig som på vischan, i Norrland, för man ser inte en kotte. Det kallar jag en riktig lyxprylsupplevelse!

2007-06-08 @ 08:25:35
Postat av: Jenny W

Jag satsar 5 spänn på att du klättrar högst av alla!

2007-06-18 @ 17:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0